Τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους

0
60

Με την προπόνηση που διεξήχθηκε σήμερα το απόγευμα στους χώρους του Δημοτικού Σταδίου τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πορταϊκό που θα δοθεί εκτός έδρας.

Ο Χρήστος Αυγέρος προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και συστήματα που έχει κατά νου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τα Μετέωρα εκτός από τη νίκη που θα τα διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας σίγουρα θέλουν να εμφανίσουν κι ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Μια ομάδα πάντα μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο από παιχνίδι σε παιχνίδι κοιτάζοντας κι αποφεύγοντας τα λάθη που τυχόν γίνονται.

Το παιχνίδι με τον Πορταϊκό είναι αρκετά δύσκολο όπως όλα τα φετινά παιχνίδια κάτι που φαίνεται κι από τα αποτελέσματα καθώς όλες οι ομάδες και ειδικά στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατές.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Μουριάς το οποίο χρησιμοποιεί φέτος η ομάδα της Πύλης η οποία μέχρι τώρα έχει 3 νίκες και μία ήττα στα παιχνίδια που έχει δώσει.

Μέσα στην έδρα της έχει κερδίσει 7-0 το Βαλτινό, έχει ηττηθεί 0-1 από την Λυγαριά κι έχει κερδίσει 2-1 την Κρύα Βρύση.

Τα Μετέωρα εκτός έδρας μέχρι τώρα έχουν δύο νίκες στα παιχνίδια που έχουν δώσει καθώς επικράτησαν 1-0 της Λυγαριάς και 2-0 του Καστρακίου.

Τα Μετέωρα θα αναμετρηθούν με τον Πορταϊκό ύστερα από 4 χρόνια και πάλι καθώς την προηγούμενη τριετία ήταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια από το παρελθόν:

2017-18: Πορταϊκός-Μετέωρα 0-7

2016-17: Πορταϊκός-Μετέωρα 0-3

2015-16: Πορταϊκός-Μετέωρα 0-0

2014-15: Πορταϊκός-Μετέωρα 1-1

1996-97: Πορταϊκός-Μετέωρα 1-3

1995-96: Πορταϊκός-Μετέωρα 1-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here