Τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με την Κοζάνη

0
84

Τέτοιου είδους προπόνηση είχαν αρκετά καιρό να κάνουν τα Μετέωρα, δηλαδή τελευταία προπόνηση πριν από επίσημο παιχνίδι, αφού το αμέσως προηγούμενο είχε διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου.

Σήμερα λοιπόν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Κοζάνη με την οποία επαναρχίζει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, στημένα, αλλά και εσωτερικό διπλό.

Όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση των προπονητών και δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής.

Πάντως το Κυριακάτικο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες θα είναι αρκετά δύσκολο και περίεργο αφού έμειναν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 5 μήνες κάτι που δεν γίνονταν ούτε στο διάστημα από το ένα πρωτάθλημα στο άλλο. Άλλωστε ουσιαστικά οι ομάδες κάθε καλοκαίρι έμειναν εκτός ενεργής δράσης για 45 περίπου μέρες πριν ξεκινήσουν την εκάστοτε επόμενη σεζόν.

Όπως και να έχει τα Μετέωρα δεν είχαν καλό ξεκίνημα και πλέον καλούνται να καλύψουν και το χαμένο έδαφος και πλέον αναφερόμαστε ουσιαστικά σε μισό πρωτάθλημα αφού θα είναι ενός γύρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here