Τα Μετέωρα πάνε αύριο στο Δίον με στόχο να γυρίσουν με θετικό αποτέλεσμα

0
68

Την πρώτη αγωνιστική πήγαν όλα στραβά για τα Μετέωρα στο παιχνίδι τους με τον ΑΟ Σελλάνων, την δεύτερη δέχθηκαν ένα απίθανο τέρμα χωρίς ο αντίπαλος να κάνει καθαρή ευκαιρία.Την τρίτη αγωνιστική δεν αγωνίστηκαν καθώς είχαν ρεπό.

Αύριο για την 4η αγωνιστική θ’ αγωνιστούν στο Δίον Πιερίας απέναντι στον τοπικό Δία και στόχος τους αυτή τη φορά είναι να μην γυρίσουν άπραγοι.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με τα άλλα δύο παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα και να διεκδικήσει το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα.

Όπως έχουμε αναφέρει τα Μετέωρα σαφώς και μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσα κάθε αντίπαλο του ομίλου, αρκεί να παρουσιαστούν με ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ένα θετικό αποτέλεσμα ίσως είναι αρκετό να αλλάξει την ψυχολογία, αλλά και γενικά την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δία από την πλευρά της έχει δώσει μόλις ένα παιχνίδι μέχρι τώρα, αφού είχε ρεπό και αναβολή κι επίσης δεν έχει κανέναν βαθμό μέχρι τώρα.

Ο Νίκος Μανούρας το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αυτό του Πολυζόπουλου που είναι τραυματίας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεσή του.

Και μια που αναφερόμαστε σε εκτός έδρας παιχνίδι αξίζει να αναφέρουμε ότι τα Μετέωρα τόσο πέρυσι όσο και πρόπερσι είχαν κερδίσει από δύο φορές εκτός έδρας.

Η αποστολή των Μετεώρων αφού γευματίσει θ’ αναχωρήσει στη συνέχεια για το ιστορικό Δίον, ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here