Τα Μετέωρα προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής

0
72

Τα Μετέωρα από χθες επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις ύστερα από το ρεπό της Πρωτοχρονιάς και προετοιμάζονται για το πολύ δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου που θα το δώσουν εκτός έδρας.

Σήμερα έγινε η καθιερωμένη προπόνηση της Παρασκευής όπου ο προπονητής δοκιμάζει διάφορα σχήματα για το επόμενο παιχνίδι και το sportskalampaka παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα, τελειώματα φάσεων, αλλά και διπλό μικρής διάρκειας.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν ο Περέιρα που πήρα άδεια για να πάει στην Βραζιλία και θα επιστρέψει στις 16 Ιανουαρίου, ο Νικλητσιώτης που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Τσιαντούλας που είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό του.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο Νίκος Σαμούτης που είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά είναι δύσκολο να είναι έτοιμο το δελτίο του ως την Κυριακή.

Η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο καθώς ο Νίκος Μανούρας ήθελε να αντικατασταθεί η προπόνηση που χάθηκε λόγω της Πρωτοχρονιάς.

Όσο για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου κι αυτός από την πλευρά του αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι, ως κρίσιμο δηλαδή, ενώ πρόσφατα άλλαξε προπονητή καθώς την θέση του Μιχάλη Ζιώγα την πήρε ο Στέλιος Αρσένος ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν στον Αλμυρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here