Τα Μετέωρα προπονήθηκαν σήμερα για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι της Κυριακής

0
64

Τα Μετέωρα έκαναν την τελευταία τους προπόνηση σήμερα πριν από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής όπου θα υποδεχθούν την ομάδα του Θησέα Αγριάς.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής, αλλά και εσωτερικό διπλό με τον Νίκο Μανούρα να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα για το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Ανδρέας Γεωργάκη εδώ και δύο μέρες παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό που είχε πριν από το παιχνίδι με την Αταλάντη και την Κυριακή θα είναι στην αποστολή πιθανότατα.

Επίσης από το παιχνίδι της Κυριακής θ’ απουσιάσει ο Τσιαντούλας ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο Παλαμά και τιμωρείται με μία αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του προπονητή.

Ο Θησέας Αγριάς φέτο πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν καθώς βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η επίθεσή του έχει σημειώσει κι αρκετά τέρματα.

Τα Μετέωρα από την πλευρά τους θέλουν τη νίκη πάση στη θυσία κάνοντας έτσι ένα βήμα προς την παραμονή, αφού στόχος τους πλέον είναι να κερδίσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Υπάρχει κι αρκετή κινητικότητα στις τάξεις των φιλάθλων κι αυτή τη φορά ίσως οι φίλαθλοι να είναι πολλοί περισσότεροι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here