Τα Μετέωρα σκέφτονται το επόμενο παιχνίδι

0
31

Μια ακόμη ήττα την οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει, γνώρισαν τα Μετέωρα στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ένα ματς το οποίο χάθηκε στο τέλος όπως κι αρκετά ακόμη την φετινή περίοδο.

Από τη στιγμή όμως που τελειώνει ένα ματς κάθε ομάδα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι γιατί όσο μένεις προσκολημένος σε κάτι που πέρασε δεν βοηθάει κανέναν.

Τα Μετέωρα χθες έκαναν προπόνηση αποφόρτισης, σήμερα οι παίκτες είχαν ρεπό κι από αύριο μπαίνουν κανονικά στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι εντός έδρας με την Αταλάντη.

Μια αναμέτρηση η οποία είναι αρκετά κρίσιμη όπως και οι επόμενες, αλλά προέχει αυτή για την ώρα.

Τα Μετέωρα θα πρέπει να βρουν τρόπο να γίνουν πιο κυνικά μέσα στο παιχνίδι τους για να καταφέρουν να παίρνουν βαθμούς από εδώ και πέρα. Οι δυνατότητες υπάρχουν, περισσότερη πίστη και θέληση χρειάζεται.

Με μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι δεν κερδίζεται τίποτα, αλλά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στη συνέχεια.

Πάντως η επόμενη τετράδα των αγώνων θα είναι ιδιαίτερα κομβική καθώς οι αντίπαλοι και καλοί είναι, αλλά κι επιπλέον τους ίδιους πάνω-κάτω στόχους έχουν.

Την Κυριακή λοιπόν τα Μετέωρα θα υποδεχθούν την Αταλάντη, μετά θ’ αγωνιστούν εκτός έδρας με την ΑΕ Καρίτσας, αμέσως μετά θα παίξουν εντός έδρας με το Νεοχώρι και στη συνέχεια εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Παλαμά.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι στο οποίο κινούνται εδώ και μερικές μέρες, υπάρχουν αρκετές επαφές με ορισμένους καλούς παίκτες και τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Πάντως λογικά στο παιχνίδι με την Αταλάντη ο Νίκος Μανούρας θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Σαμούτη που δεν τον είχε προχθές. Από εκεί και πέρα οι προσπάθειες στρέφονται ώστε μέχρι την Κυριακή να έχουν προχωρήσει κι άλλο και οι άλλες περιπτώσεις.

Από εκεί και πέρα και οι φίλαθλοι των Μετεώρων στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα. Η μεγάλη παρουσία φιλάθλων δίνει άλλη οντότητα σε μία ομάδα κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here