Τα Μετέωρα συνέχισαν την επέλασή τους

0
39

Τα Μετέωρα το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας πέτυχαν άλλη μία νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα όπως αυτή του Βαλτινού.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα αξίζει να σημειώσουμε ότι στον δεύτερο γύρο έχει μόνο νικηφόρα αποτελέσματα καθώς αυτή ήταν η 5η σερί νίκη στις αντίστοιχες 5 αγωνιστικές. Η τελευταία απώλεια βαθμών ήταν η ισοπαλία με το Κεφαλόβρυσο εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Τα Μετέωρα απέναντι στο Βαλτινό κάπου παρασύρθηκαν από τις απουσίες των γηπεδούχων και τον χαλαρό ρυθμό του αγώνα, ενώ φάνηκαν να αποσυντονίζονται από το γεγονός ότι ο διαιτητές ενώ έδωσε πέναλτι υπέρ του σε προσπάθεια του Αλέξανδρου Αλμπάνη, το πήρε πίσω στην συνέχεια.

Το καλύτερό τους διάστημα ήταν από το 45′ ως το 68′ όπου εκεί πραγματικά δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να βρούνε κάποιο γκολ. Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη ομάδα πολλές φορές δικαιώνεται στο τέλος του αγώνα, εκεί που η μπάλα ζυγίζει περισσότερο και τελικά με τέρμα του Βασίλη Αλμπάνη πήραν τη νίκη.

Βέβαια από την στιγμή που έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρώτη θέση από τον πρώτο κιόλας γύρο, είναι δύσκολο να βρίσκουν κίνητρο και να έχουν υψηλά στάνταρ απόδοσης δεδομένου ότι τα δύσκολα και τα κρίσιμα είναι μπροστά κι αναφερόμαστε τόσο στο κύπελλο όσο και στο μπαράζ του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής.

Το κίνητρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να τελειώσουν τον δεύτερο γύρο μόνο με νίκες και φυσικά να διατηρήσουν το αήττητό τους ως η μοναδική ομάδα που θα το πετύχει αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here