Τα Μετέωρα συνεχίζουν την δουλειά τους

0
26

Τελικά ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Να θυμίσουμε ότι διακόπηκαν κατά πρώτο λόγο για τις εορτές των Χριστουγέννων, ενώ στην συνέχεια ουσιαστικά δεν ξεκίνησαν ξανά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλο το νομό.

Η ομάδα των Μετεώρων αντί για αγώνα αύριο θα κάνει προπόνηση υπό της οδηγίες του Χρήστου Αυγέρου και του τεχνικού τιμ που τον πλαισιώνει. Ενώ σήμερα οι παίκτες είχαν ρεπό καθώς είχαν προπονηθεί τόσο χθες όσο και προχθές.

Τα Μετέωρα έδωσαν το τελευταίο τους παιχνίδι και μάλιστα φιλικό στις 19 Δεκεμβρίου απέναντι στον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Ηρακλή Λάρισας κι από εκεί και πέρα πάντα προπονούνται και προετοιμάζονται για συνθήκες πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Αυγέρος θέλει οι παίκτες του να είναι σε απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα κι ανάλογο είναι και το πρόγραμμα των προπονήσεων που εφαρμόζει.

Αυτό που έχουν κατά νου οι άνθρωποι των Μετεώρων είναι ότι όταν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα τα παιχνίδια θα είναι μαζεμένα καθώς το πρόγραμμα έχει μείνει πίσω, άρα θα υπάρχουν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές, ενώ υπάρχει και η διοργάνωση του κυπέλλου και τα παιχνίδια και σ’ αυτήν την διοργάνωση θα είναι αρκετά και συχνά.

Οπότε η δουλειά που γίνεται τώρα είναι δουλειά βάθους και για να μπορέσει η ομάδα να ανταπεξέλθει και φυσικά να μην χάσει βαθμούς ώστε να είναι πάντα μέσα στους στόχους που έχουν τεθεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here