Τα παραλειπόμενα του αγώνα Καστράκι-Κρύα Βρύση

0
133
  • Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στο Καστράκι και την Κρύα Βρύση. Παλαιοί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, γονείς των ποδοσφαιριστών, αλλά και πολλοί φίλοι των δύο ομάδων.
  • Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΑΣ Μετέωρα Κώστας Βαβίτσας παρέα με τον πατέρα του και μέλος του Δ.Σ. της Καλαμπακιώτικης ομάδας παρέα με παράγοντες των γηπεδούχων. Άλλωστε και οι δύο έχουν αγωνιστεί στην ομάδα του Καστρακίου ως ποδοσφαιριστές.
  • Ο προπονητής του Καστρακίου Βασίλης Γκούμπλιας τα προηγούμενα χρόνια ήταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων, ενώ σήμερα ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων.
  • Αρκετοί παίκτες που ήταν σήμερα στις ενδεκάδες των δύο ομάδων έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Ορισμένοι από αυτούς είναι: Μπόμπολας, Αυγέρος, Βουλτσίδης, Κ. Παππάς, Σιούτας, Μόκας, Κοττόρι, Α. Μπαούτης, Ε.Μπαούτης.
  • Το Καστράκι με την νίκη που πέτυχε παρέμεινε 3 βαθμούς πίσω από την Φήκη, ενώ η Κρύα Βρύση παρέμεινε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη θέλει να είναι αρκετά πάνω από τη ζώνη καθώς ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν ίσως να είναι μεγαλύτερος σε περίπτωση που οι ομάδες της ΕΠΣΤ που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική υποβιβασθούν η μία ή και οι δύο.
  • Ο Θοδωρής Φορτούνης είχε σκοράρει και στον αγώνα του πρώτου γύρου και πάλι με κεφαλιά. Τότε από φάουλ του Αυγέρου είχε πετύχει το πρώτο τέρμα, σήμερα από κόρνερ του Αυγέρου σημείωσε το δεύτερο τέρμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here