Τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ πάνε για σέντρα στις 6 Ιουνίου

0
21

Τελείωσε πριν από λίγη ώρα η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και προτάθηκε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει με την διεξαγωγή των πλέι-οφ το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου.

Η πρόταση αυτή κατατέθηκε στο Δ.Σ. από τον πρόεδρο Μηνά Λυσάνδρου κι έγινε αποδεκτή απ’ όλους τους εκπροσώπους των ομάδων.

Η πρόταση αυτή θα τεθεί υπ’ όψιν της κυβέρνησης και μετά θα πάει στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή η οποία θα πάρει και την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με την παραπάνω πρόταση το πρωτάθλημα αναμένεται να τελειώσει αν όλα εξελιχθούν ομαλά στις 19 Ιουλίου κι αμέσως μετά θα διεξαχθεί και ο τελικός του κυπέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

“Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. κ. Κάτια Κοξένογλου εξελέγη ομόφωνα στη θέση της αναπλ. προέδρου του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League 2019-2020, για τις θέσεις 7-14, επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία.

Ομόφωνα προτείνεται ως ημερομηνία έναρξης των Play Off και των Play Out της Super League το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου και θα αποσταλεί σχετικό αίτημα προς έγκριση από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.

Ομόφωνα αποφασίστηκε η συμμετοχή της Super League στο World Leagues Forum.

Η συζήτηση επί των χορηγικών παροχών θα πραγματοποιηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Super League”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here