Τα Τρίκαλα ισοφαρίστηκαν στο 95′ κι έφεραν 1-1 στην Βέροια

0
11

Τα Τρίκαλα αν και είχαν αγκαλιάσει τη νίκη έφεραν τελικά 1-1 μέσα στην Βέροια σε παιχνίδι που έγινε σήμερα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Τα Τρίκαλα έκαναν μία αρκετά καλή και πειστική εμφάνιση έφτασαν πολύ κοντά στη νίκη, αλλά σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το αξιοποίησαν και το παιχνίδι τελείωσε 1-1΄.

Η τρικαλινή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Σταματή ο οποίος αξιοποίησε πάσα του Παπαγεωργίου.

Σε προσπάθεια του Οικονομόπουλου να διώξει στο 95′ η μπάλα βρήκε σε χέρι και σώμα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Γρεβενιώτης διαιτητής Τσέτσιλας, έδειξε 9 κίτρινες κάρτες ενώ απέβαλε τον Αμανατίδη και τον βοηθό του τον Μωυσίδη.

Διαιτητές Τσέτσιλας (ΕΠΣ Γρεβενών)- Στεφούλης (ΕΠΣ Γρεβενών)- Μωυσιάδης (ΕΠΣ Γρεβενών). 4ος Ζαμπάλας (ΕΠΣ Ηπείρου).

Κίτρινες κάρτες Παυλίδης (Βέροια), Σταματής (Τρίκαλα),Νιάρος (Τρίκαλα), Γεωργιάδης (προπ. Βέροιας), Λώττας (Τρίκαλα), Αμανατίδης (προπ. Τρικάλων), Σαμολαδάς (τεχν. διευθυντής Τρικάλων), Τσίπρας (Τρίκαλα), Γεωργιάδης (Βέροια).

Αποβολές Μωυσίδης (Συνεργάτης Αμανατίδη Τρικάλων), Αμανατίδης (προπ. Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΒΕΡΟΙΑ (Γεωργιάδης): Πολίτης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Παυλίδης (78΄Καραγιάννης), Μανιώτης, Πασάς, Βεργώνης, Πολύζος (46΄Ζούρκος), Πέντα, Γεωργιάδης, Πόζογλου (63΄Κανούλας).

Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσίπρας (85΄Άλεξιτς), Πέλκας, Πελάεθ (67΄ Λώττας), Σταματής (77΄Τεγούσης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here