Τελείωσε η προετοιμασία των Μετεώρων για τον αγώνα της Κυριακής

0
55

Τα Μετέωρα την Κυριακή για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα υποδεχθούν στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” τον Διγενή Νεοχωρίου.

Το παιχνίδι αποτελεί τοπικό ντέρμπι καθώς οι δύο ομάδες προέρχονται από την ίδια ΕΠΣΤ κι επιπλέον ισοβαθμούν στην βαθμολογία, άρα πρόκειται και για ντέρμπι παραμονής.

Τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής, αλλά και εσωτερικό διπλό εκεί όπου ο Νίκος Μανούρας δοκίμασε διάφορα σχήματα που έχει στο μυαλό του ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Όσον αφορά τώρα για το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι στην διάθεση του Νίκου Μανούρα τόσο ο Παναγιώτης Παπαευθυμίου όσο και ο Παναγιώτης Πολυζόπουλος που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας καθώς είχαν τιμωρία μιας αγωνιστικής από κάρτες.

Αυτές θα είναι οι επιστροφές όπως επίσης στη διάθεση του προπονητή των Μετεώρων θα είναι και ο Βραζιλιάνος Περέιρα που προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά θα υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες καθώς δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή ο Φωτίκας ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με την Καρίτσα, ενώ θα απουσιάσει και ο Γεωργάκης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι ακόμα στο στάδιο της αποθεραπείας.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 15.00 κι αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος κι από τις δύο πλευρές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here