Την Δευτέρα θα αποφασιστεί ποιες ομάδες θα υποβιβασθούν από την Γ’ Εθνική

0
47

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση μας πριν από λίγες ημέρες ότι η απόφαση για τον υποβιβασμό από την Γ’ Εθνική κατηγορία θα έβγαινε το διάστημα από 25 ως 27 Μαΐου.

Υπάρχει πλέον μια επίσημη ανακοίνωση από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δημήτρη Γιαρένη που αναφέρει ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Δευτέρα 25 Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου συνεδριάζει η εκτελεστική της ΕΠΟ οπου θα παρθεί απόφαση για τις ομάδες που θα υποβιβάσουν από τη Γ Εθνική στα τοπικά πρωταθλήματα….

Με την κοινοποίηση της απόφασης από την ΕΠΟ σε πολύ σύντομο χρονικό διαστημα η ΕΠΣΑΝΑ θα πάρει τις αναλογες αποφάσεις για τα πρωταθλήματά της .

Δημητρης Γιαρένης πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ»

Τι περίπου θα συμβεί

Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές οι προτάσεις όσον αφορά τον υποβιβασμό είναι: να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα, να υποβιβασθούν μόνο όσες δεν είχαν μαθηματικά ελπίδες, να υποβιβασθεί μία λιγότερη.

Το πιο δίκαιο σενάριο είναι να παραμείνουν οι ομάδες που είχαν μαθηματικά ελπίδες να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Αν επικρατήσει αυτό το σενάριο (συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες) τότε τα Μετέωρα θα παραμείνουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα υπήρχε ένα κλίμα αβεβαιότητας τόσο για τα Μετέωρα όσο και για πολλές άλλες ομάδες που ήταν στην θέση τους τόσο στον γ’ όμιλο όσο και στους άλλους ομίλους της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά πάντα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα πρέπει η ΕΠΟ να το προσέξει πολύ περισσότερο, να το οργανώσει και να το δυναμώσει ακόμη περισσότερο γιατί είναι αυτό που ενώνει ουσιαστικά το ερασιτεχνικό με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και χωρίς το πρώτο είναι δύσκολο να υπάρξει το δεύτερο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here