Την Δευτέρα ξεκινάνε προετοιμασία τα Μετέωρα

0
112

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και τα Μετέωρα πέρασαν πολλά καθώς υποχρεώθηκαν να σταματήσουν στο πρωτάθλημα που αγωνίζονταν στα μέσα Μαρτίου. Μάλιστα τα Μετέωρα το τελευταίο τους παιχνίδι το είχαν δώσει για τον ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Πλέον όλοι κοιτάζουν μπροστά και τα Μετέωρα την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου επιστρέφουν και πάλι στο γήπεδο καθώς θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στόχος τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή είναι το ρόστερ ως την Δευτέρα να έχει στελεχωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του κι από εκεί και πέρα να μείνουν ελάχιστες κινήσεις, γιατί ναι μεν μεταγραφές μπορούν να γίνουν ως το Νοέμβριο, αλλά κάθε προπονητής θέλει όλους τους παίκτες του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Εκεί άλλωστε θα μπούνε οι βάσεις για τη νέα σεζόν.

Όπως μας ανέφερε ο Νίκος Μανούρας θέλει να κάνει μία προετοιμασία 8 εβδομάδων κατά τις οποίες οι 7 πρώτες θα είναι ιδιαίτερα επίπονες, ενώ στην 8η θα ετοιμαστεί η ομάδα που θα ριχθεί στην μάχη της πρεμιέρας.

Από εκεί και πέρα η ομάδα των Μετεώρων θα δώσει αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια. Οι ομάδες που θ’ αντιμετωπίσει μεταξύ των άλλων είναι ο ΑΟ Τρίκαλα, ο Ηρακλής Λάρισας, η Φήκη, το Καστράκι, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here