Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη η επίσημη ανακοίνωση για την επανεκκίνηση της Σούπερ Λιγκ

0
16

Την επόμενη Τρίτη (26/5) ή Τετάρτη (27/5) αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με τα play offs και τα play out της Superleague.

H έγκριση του πρωτόκολλου υγιεινής και ασφάλειας για τους αγώνες από την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ είναι το μοναδικό (και τελευταίο βήμα) που απομένει για να ανακοινωθεί επισήμως από τη Superleague η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Η Υγειονομική Επιτροπή έχει θέσει προθεσμία στη Λίγκα να στείλει την πρότασή της μέχρι την Τρίτη, αλλά αυτό θα γίνει ή αύριο (Παρασκευή) ή τη Δευτέρα, καθώς μόνο ορισμένες «πινελιές» απομένουν για να ολοκληρωθεί το σχέδιο για το πρωτόκολλο που θα εφαρμόζεται τους αγώνες (αντίστοιχο είχε διαμορφωθεί και εγκριθεί για τις προπονήσεις σε γκρουπ 6-8 ατόμων και για τις “ομαδικές” προπονήσεις).

Σ’ αυτό θα αναφέρονται αναλυτικά όχι μόνο όλα τα μέτρα που θα λαμβάνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη των αγώνων εναντίον της διασποράς του κορονοϊού, αλλά και ο maximum αριθμός των ατόμων που θα έχουν δικαίωμα να βρίσκονται εντός και πέριξ των γηπέδων (παίκτες, προπονητικά τιμ, στελέχη Λίγκας και ομάδων, διαιτητές – παρατηρητές, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία κλπ.).

Τις τελευταίες ημέρες η Λίγκα είναι σε διαρκείς επαφές με Nova, ΕΡΤ, Υγειονομική Επιτροπή και τις ομάδες για την τελική διαμόρφωση του πρωτοκόλλου και όλες τις λεπτομέρειες για την ασφαλή διεξαγωγή των play offs και των play out και εντός των επόμενων ημερών θα οριστεί και το επόμενο ΔΣ στο οποίο αναμένεται να γίνει (ή να οριστεί) και η κλήρωση των play out που θα γίνει ηλεκτρονικά. Το σενάριο για νέα κλήρωση των play offs έχει «αδυνατίσει» τις δύο τελευταίες ημέρες, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτά θα αποφασιστούν οριστικά και αμετάκλητα αφού η Superleague πάρει το πράσινο φως του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για το restart του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here