Την Κυριακή τα εγκαίνια του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Καλαμπάκας

0
16

Την Κυριακή 27/06/2021 θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου «Βασίλης Καρακίτσιος» τα εγκαίνια και ο αγιασμός του αθλητικού χώρου κλασικού αθλητισμού (ταρτάν) παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητου.Το πολυπόθητο έργο που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για λογαριασμό του Δήμου Μετεώρων είναι πλέον στη διάθεση των πολιτών για την άθληση τους. Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση εγκαινιάζοντας τον χώρο τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας που ενδείκνυνται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει από τον ΕΟΔΥ.Το λιτό πρόγραμμα των εγκαινίων λόγω των περιορισμών θα έχει ως εξής:• 20:45 μ.μ. Υποδοχή στον χώρο του σταδίου των προσκεκλημένων από τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γεώργιο Θώμο.
• 21:00 μ.μ. Διεξαγωγή των εγκαινίων και αγιασμός του χώρου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετέωρων κ.κ. Θεόκλητο
• 21:30 μ.μ. Ομιλία Δημάρχου Δήμου Μετεώρων και πολιτικών εκπροσώπων
• 22:00 μ.μ. Διεξαγωγή αγώνων από τους αθλητές του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού ΜετεώρωνΟι παρόντες θα πρέπει να τηρήσουν ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις.«Ο αθλητισμός μας ενώνει»
Ο Δήμαρχος του Δήμου

Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here