Την Πέμπτη αποφασίζεται πότε θα ξεκινήσει η Πρέμιερ Λιγκ

0
9

Οι αποφάσεις για την καραντίνα, η συνέχιση των προπονήσεων, η ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων και το θέμα των τηλεοπτικών και των γηπέδων θα βρεθούν στην ατζέντα των συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν, την τρέχουσα εβδομάδα, ανάμεσα στη Premier League και τις ομάδες.

Σύμφωνα με τους Times, από σήμερα κιόλας τίθεται επί τάπητος το ζήτημα της ολικής καραντίνας των ομάδων της Premier League προτού ξαναμπούν στο γήπεδο, όπως ακριβώς το έκαναν και στη Γερμανία με την Bundesliga.

Από τη στιγμή που στις τελευταίες δύο παρτίδες των τεστ (που ξεπέρασαν σε αριθμό τα 1.800) προέκυψαν μονάχα 8 θετικά κρούσματα, θεωρείται πως δεν είναι απαραίτητη ανάγκη να μπουν οι ποδοσφαιριστές σε καραντίνα και ν’ απομονωθούν σε ξενοδοχεία. Κι αυτό, ωστόσο, θα διαφοροποιηθεί αν αλλάξει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, την Τετάρτη θα τεθεί προς ψήφιση το ζήτημα της συνέχισης των προπονήσεων με περισσότερη σωματική επαφή και αυτό είναι κάτι που το θέλουν οι περισσότερες ομάδες για να ξαναμπούν σε πιο εντατικούς ρυθμούς οι ποδοσφαιριστές ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Την Πέμπτη στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη των αφεντικών των 20 κλαμπ της Premier League θα συζητηθεί η ακριβής ημερομηνία που θα ξαναγίνει σέντρα σε αγγλικό γήπεδο και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι είτε η 19η είτε η 26η Ιουνίου. Παράλληλα θα συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα των γηπέδων αφού ξαναμπαίνει στην επικαιρότητα η επιλογή ουδέτερων σημείων ώστε να υπάρχει και καλύτερη αστυνόμευση, ενώ, θα πρέπει να συνεννοηθούν άπαντες και με τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα SkySports και BT Sport για την κάλυψη των αγώνων κι αν τελικά θα είναι ελεύθερη για όλους.

ΠΗΓΗ: aek365.org

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here