Την Παρασκευή με τον ΑΟ Τρίκαλα το επόμενο φιλικό για τα Μετέωρα

0
97

Η προετοιμασία των Μετεώρων συνεχίζεται κανονικά και πλέον παίρνει παράταση αφού το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου τελικά.

Η πρώτη ημερομηνία έναρξης ήταν για τις 20 Σεπτεμβρίου, την περασμένη εβδομάδα ορίστηκε η 27η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος και σήμερα ταυτόχρονα με την κλήρωση ανακοινώθηκε πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου.

Έτσι ο προπονητής των Μετεώρων Νίκος Μανούρας όπως και οι άλλοι συνάδελφοί του των ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναπροσαρμόζουν τα σχέδιά τους και φυσικά τα χαρακτηριστικά κάθε προπόνησης. Άλλωστε οι ίδιοι προπονητές λένε πως μια προετοιμασία διαρκεί 45 ημέρες, ενώ τα Μετέωρα που ξεκίνησαν από τις 27 Ιουλίου, ως τις 11 Οκτωβρίου θα έχουν πραγματοποιήσει 76 ημέρες προετοιμασίας.

Τα επόμενα φιλικά

Το επόμενο φιλικό για τα Μετέωρα το οποίο ήδη είχε καθορισθεί εδώ και καιρό είναι για την ερχόμενη Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” όπου θ’ αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Τρίκαλα στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι που έχουν δώσει ως τώρα.

Επίσης ο προπονητής των Μετεώρων έκλεισε φιλικό παιχνίδι και με την ΑΕ Καρίτσας για τις 3 Οκτωβρίου το οποίο επίσης θα γίνει εντός έδρας. Από εκεί και πέρα αναμένεται να γίνουν φιλικά ματς τόσο με την Δήμητρα/Απόλλωνα όσο και με τον Ατρόμητο Παλαμά.

Τα μεταγραφικά

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Λάρισας αγωνίστηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές υπό δοκιμήν. Ο λόγος για τον Μιχάλη Μυλερό ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στο Ηράκλειο Αττική, τον Κώστα Κοταρέλο που έπαιζε στην Κ19 του Παναιτωλικού και τον Βάιο Μαλάκο ο οποίος αγωνίζονταν στην Κ19 της ΑΕΛ. Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται ως κεντρικοί αμυντικοί και ο τρίτος ως αριστερός μπακ. Είναι τρεις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν και ίσως αποκτηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here