Τον Νοέμβριο το Ιστορικό Ράλυ Ακρόπολις

0
9

Φέτος το Historic Acropolis Regularity Rally θα είναι ένας τριήμερος αγώνας με 27 ειδικές διαδρομές που θα οδηγήσουν τους συμμετέχοντες στο να καλύψουν συνολικά 864 χιλιόμετρα, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Φθινοπωρινής Ελλάδας.

Δεν είναι μόνο τα 70 χρόνια Ιστορίας του Ράλλυ Ακρόπολις που γιορτάζονται φέτος. Ούτε τα μοναδικά σε όλο τον κόσμο στοιχεία, όπως η εκκίνηση από την Ακρόπολη των Αθηνών και οι διαδρομές στην Ελληνική φύση που από μόνα τους αποτελούν έναν καλό λόγο επίσκεψης της χώρας μας. Είναι και η ευκαιρία που δίνεται στους ιδιοκτήτες αλλά και στους φίλους των Ιστορικών αυτοκινήτων, να απολαύσουν τη συμμετοχή και το θέαμα.

Στις προσεκτικά επιλεγμένες και οργανωμένες ανασυγκροτήσεις, στον πανηγυρικό τερματισμό στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης του 2023, την Ελευσίνα, θα αποτελέσουν μαζί με τα Ιστορικά αγωνιστικά Sporting, μια πραγματική «χρονομηχανή» εικόνας και ήχου, επιστρέφοντας στις δεκαετίες του ’60 και του ’70, τότε που το Ράλλυ Ακρόπολις εκτοξευόταν στο Ευρωπαϊκό Αγωνιστικό στερέωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here