Τον Σεπτέμβριο η άδεια λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ

0
38

Ο Project Manager της Αγιά Σοφιάς-OPAP Arena και αφεντικό της Dimand, εμφανίστηκε αποκαλυπτικός για το γήπεδο της ΑΕΚ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την εισαγωγή της εταιρίας του στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, project manager, της Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (27/6) με αφορμή την εισαγωγή της εταιρίας Dimand, που ήταν πίσω από το γήπεδο και κομβικός πυλώνας κατασκευής, στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο Project Manager της Αγιά Σοφιάς λοιπόν και αφεντικό της Dimand, δέχτηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις εκτιμήσεις του σχετικά με την πορεία των έργων αλλά και το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο να λειτουργήσει το γήπεδο της ΑΕΚ με τον ίδιο να είναι αποκαλυπτικός:

“Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία. Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here