Τοπικό ντέρμπι για τα Μετέωρα και Καστράκι την επόμενη αγωνιστική

0
48

Το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Το πρόγραμμα μεταξύ των αγώνων περιλαμβάνει και το τοπικό Καλαμπακιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στα Μετέωρα και το Καστράκι που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος”.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι αυτό πιθανότατα θα διεξαχθεί άλλη ημέρα με την Κυριακή να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες λόγω ανάλογου αιτήματος των φιλοξενουμένων.

Από εκεί και πέρα τα Μετέωρα ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι αυτό και ο στόχος τους είναι να δείξουν ότι δεν επηρεάστηκαν από την αγωνιστική απραγία της περασμένης αγωνιστικής.

Τα Μετέωρα έχουν ξεφύγει στην βαθμολογία με 9 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο, σίγουρα θα κόψουν πρώτα το νήμα της πρώτης θέσης στον δεύτερο όμιλο, αλλά το ζητούμενο είναι να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση ενόψει του μπαράζ του υπερ-πρωταθλητή και στη συνέχεια των άλλων μπαράζ αν νικήσουν πρώτα απ’ όλα στο πρώτο.

Το Καστράκι από την άλλη πλευρά δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο γύρο, ενώ κι από βαθμολογικής πλευράς είναι πλέον σε καλή θέση. Όπως και να έχει απέναντι στα Μετέωρα θα προσπαθήσει να σταθεί όσο καλύτερα μπορέσει.

Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μεταξύ τους δύο φορές μέχρι τώρα, για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στο γήπεδο του Καστρακίου όπου τα Μετέωρα είχαν νικήσει 2-0, αλλά και στο κύπελλο όπου στο Στάδιο Καλαμπάκας τα Μετέωρα είχαν επικρατήσει με 4-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here