Το Καστράκι έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα

0
82

Η ομάδα του Βράχου Καστρακίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα πριν από λίγη ώρα στην ταβέρνα “Ευφρόσυνο” στο Καστράκι.

Ο πρόεδρος του Καστρακίου Βασίλης Χουτέας αφού υποδέχθηκε όλους τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές είπε πως θέλει να φεύγουν από το γήπεδο με το χαμόγελο, ανεξάρτητα του αποτελέσματος.

Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, η τεχνική ηγεσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μεταξύ των οποίων ήταν και ο Κοτόρι που αποκτήθηκε ως δανεικός από τα Μετέωρα.

Από πλευράς της Δημοτικής Αρχής ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Θώμος ο οποίος ανέφερε πως η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα του Καστρακίου και να παρέχει κάθε βοήθεια.

Δυο λόγια είπε και ο αρχηγός της ομάδας Φάνης Γιάννης ο οποίος ευχήθηκε υγεία σε όλους κι από την πλευρά των ποδοσφαιριστών υποσχέθηκε ότι θα δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα.

Την κοπή της πίτας έκανε ο πρόεδρος Βασίλης Χουτέας μαζί με τον αρχηγό Φάνη Γιάννη και τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί αν και απουσίαζε δικαιολογημένα ήταν ο Στέλιος Τσιαντούλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here