Το Καστράκι απέναντι στο Κεφαλόβρυσο

0
34

Κατά την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα είναι η 11η και δεύτερη του δευτέρου γύρου η ομάδα του Καστρακίου θα υποδεχθεί στο γήπεδό της την ομάδα του Μικρού Κεφαλοβρύσου.

Το Καστράκι αν και δεν ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα καλά, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και κατάφερε να πετύχει τις νίκες που απαιτούνταν ώστε να ξεφύγει και με διαφορά από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Θεόδωρου Καραγιάννη και του Λεωνίδα Σακελλαρίδη προέρχεται από δύο σερί νίκες με 2-1 απέναντι στην ΑΕΤ και 2-0 εκτός έδρας με την Κρύα Βρύση και πλέον ανέβηκε στην 8η θέση καθώς έφτασε τους 12 βαθμούς.

Απέναντι στο Κεφαλόβρυσο θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη μία καλή εμφάνιση και να προσθέσει άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην συγκομιδή του.

Το Κεφαλόβρυσο από την άλλη πλευρά προέρχεται από το άνευ παιχνίδι με τους Παραληθαίους και με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας. Απέναντι στο Καστράκι κι αυτό με την σειρά του θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορέσει και να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου το Κεφαλόβρυσο είχε κερδίσει με 1-0 ύστερα από τέρμα του Ψαθογιαννάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here