Το Καστράκι επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα

0
29

Το Καστράκι μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο της ΕΠΣΤ επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα και το πως θα διατηρήσει τα κεκτημένα.

Ήδη μέχρι τώρα έχει κάνει το 11 στα 11 και όπως είναι λογικό βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα στο στρατόπεδο της ομάδας κανείς δεν ήθελε να αποκλειστεί η ομάδα από το κύπελλο, αλλά από τη στιγμή που αυτό συνέβη όλη η προσοχή στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα.

Για την 12η αγωνιστική που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο το Καστράκι θα υποδεχθεί τους Ταξιάρχες σ’ ένα παιγνίδι στο οποίο θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μία νίκη και να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τουλάχιστον με την ίδια διαφορά που έχει αυτή τη στιγμή από την δεύτερη Φήκη.

Οι Ταξιάρχες βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, αλλά αυτό δε λέει τίποτα καθώς διαθέτουν αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουν κι από την πλευρά τους να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορέσουν.

Για το κύπελλο αγωνίστηκαν επίσης την περασμένη Τρίτη όπου αποκλείστηκαν από την Δήμητρα/Απόλλωνα στα πέναλτι.

Το Καστράκι μετά από αυτό το παιγνίδι θα αντιμετωπίσει την δεύτερη Φήκη εκτός έδρας οπότε θέλει να πάει εκεί με την μεγαλύτερη διαφορά για να αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι οι Ταξιάρχες είχαν καταφέρει και είχαν κερδίσει με 2-0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here