Το Καστράκι ετοιμάζεται για τα επόμενα παιχνίδια

0
27

Η ομάδα του Καστρακίου δεν αγωνίστηκε στην αγωνιστική του Σαββάτου καθώς η Ένωση Δ.Μ. που ήταν η αντίπαλός του δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Έτσι το Καστράκι πήρε τους βαθμούς χωρίς αγώνα και για να μην μείνει χωρίς παιχνίδι έδωσε φιλικό με την Κ16 των Μετεώρων.

Η ομάδα του Καστρακίου μετά την αλλαγή προπονητή που έκανε προετοιμάζεται για τις επόμενες αγωνιστικές και ειδικά για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου όπου θ’ αντιμετωπίσει την Λυγαριά εκτός έδρας σε μία δύσκολη αναμέτρηση.

Το Καστράκι θα προσπαθεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια του και να πιέσει την Φήκη και να περιμένει το μεταξύ τους παιχνίδι για να μειώσει τη διαφορά ή και να την φτάσει αν έχει χάσει βαθμούς στο μεταξύ. Κάτι που είχε κάνει η Φήκη όταν είχε βρεθεί 4 βαθμούς πίσω από το Καστράκι και τελικά αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά του με 5 βαθμούς διαφορά.

Όσον αφορά στις μεταγραφές του Ιανουαρίου το Καστράκι απέκτησε τους Πούλιο και Κοττόρι από τα Μετέωρα και τον Χιούσα που είχε το δελτίο του στην Κρύα Βρύση, αλλά φέτος δεν είχε αγωνιστεί καθόλου ως τώρα. Τους δύο τελευταίους ο Βασίλης Γκούμπλιας τους είχε τα προηγούμενα χρόνια στην Κρύα Βρύση και γνωρίζει τις δυνατότητές τους.

Από την άλλη πλευρά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποχώρησαν οι Βουλτσίδης που μεταγράφηκε στην Κρύα Βρύση και Σαμούτης που πήγε στα Μετέωρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here