Το Καστράκι παρουσίασε το νέο ρόστερ

0
168

Η ομάδα του Καστρακίου παρουσίασε το νέο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο σήμερα το απόγευμα και λίγο πριν την καθιερωμένη προπόνηση.

Ο πρόεδρος του Καστρακίου Βασίλης Χουτέας καλωσόρισε όλους τους παίκτες, παλαιούς και νέους και τους είπε χαρακτηριστικά θέλω να έρχεστε στις προπονήσεις χαμογελώντας και να φεύγετε τραγουδώντας. Τόνισε ότι η ομάδα του Καστρακίου κάνει αθλητισμό και φέτος εδικά θα στηριχθεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Πλακιάς είπε πως έχουν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και ότι η ομάδα του Καστρακίου πάντα θα είναι δυνατή όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία είκοσι χρόνια, ενώ στάθηκε ειδικά στην αξία του προπονητή Θεόδωρου Καραγιάννη και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει η διοίκηση.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας πέρα από τους ποδοσφαιριστές που ήταν σήμερα στην προπόνηση όπως δήλωσε ο κ. Πλακιάς ανήκουν και οι Μάριος Κοττόρι και Μανώλης Παπαγεωργόπουλος, ενώ θα γίνει και μία ακόμη προσθήκη με ποδοσφαιριστή από τα Τρίκαλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here