Το Καστράκι υποδέχεται τα Σαράγια το Σάββατο

0
26

Το Σάββατο θα γίνουν τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και το Καστράκι θα υποδεχθεί την ομάδα των Σαραγίων σ’ ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι.

Το Καστράκι μετά την ισοπαλία που έφερε στην Αγία Μονή την περασμένη αγωνιστική έπεσε για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Φήκη. Έτσι στο παιχνίδι του Σαββάτου θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να μην χάσει κι άλλο έδαφος.

Η ομάδα των Σαραγίων από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και προέρχεται από καλό αποτέλεσμα καθώς νίκησε μέσα στην έδρα της τον πολύ καλό φέτος Πύργο με 4-1. Προπονητής στην ομάδα των Σαραγίων είναι ο Σπύρος Ευαγγέλου ο οποίος στην αρχή της χρονιάς ήταν στην ομάδα των Μετεώρων.

Το Καστράκι έχει νικήσει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του, ενώ τα Σαράγια έχουν ηττηθεί σε όλα τα εκτός έδρας ματς που έχουν δώσει εκτός από αυτό με την Φήκη, καθώς το παιχνίδι με την Πηγή υπολογίζεται μόνο στα χαρτιά.

Τα εντός έδρας ματς του Καστρακίου

Καστράκι-Λυγαριά 2-1

Καστράκι-Πορταϊκός 2-0

Καστράκι-Πηγή 3-0 α.α.

Καστράκι-Πύργος 2-1

Καστράκι-Πυργετός 3-1

Καστράκι-Ταξιάρχες 2-0

Καστράκι-Παραληθαίοι 2-1

Τα εκτός έδρας ματς των Σαραγίων

Φήκη-Σαράγια 1-1

Αγία Μονή-Σαράγια 3-1

Πυργετός-Σαράγια 4-2

Καλύβια-Σαράγια 3-1

Λυγαριά-Σαράγια 3-1

Πορταϊκός-Σαράγια 3-1

Πηγή-Σαράγια 0-3 α.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here