Το Κόπα Λιμπερταδόρες ξεκινά τον Σεπτέμβριο με αμφίβολες τις Αργεντίνικες ομάδες

0
16

Η Conmebol έχει αποφασίσει ότι το Κόπα Λιμπερταδόρες θα πρέπει να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με την συμμετοχή ομάδων απ’ όλες τις χώρες τις Λατινικής Αμερικής όμως υπάρχει πρόβλημα με τους εκπροσώπους της Αργεντινής, μιας και στην χώρα λόγω των κρουσμάτων του κοροναϊού και της καραντίνας, η Κυβέρνησης κάνει λόγο για… άνοιγμα των γηπέδων για προπονήσεις προς τα τέλη Αυγούστου.

Την στιγμή που αρκετές ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, οι εκπρόσωποι της Αργεντινής όπως η Μπόκα και η Ρίβερ, βρίσκονται σε… αδράνεια από τον Μάρτιο όταν και διεκόπη οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Βέβαια από την πλευρά της Ομοσπονδίας, υπάρχει το ενδεχόμενοι οι ομάδες της Αργεντινής και της Χιλής που αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα, αν δεν μπορέσουν να συμμετέχουν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, να αγωνιστούν ίσως στο Σουνταμερικάνα. Όμως ομάδες όπως η Μπόκα και η Ρίβερ Πλέιτ δεν είναι τόσο θετικές σε αυτό το… σενάριο.

Απομένει μέσα στις επόμενες ημέρες να φανεί τι αποφάσεις θα παρθούν από τις ομάδες της Αργεντινής μιας και εφόσον θέλουν να αγωνιστούν στο Λιμπερταδόρες θα πρέπει να ξεκινήσουν προπονήσεις στις αρχές Αυγούστου. Η Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής πάντως δείχνει διατεθειμένη να ξεκινήσει την διοργάνωση ακόμα και χωρίς την συμμετοχή των Αργεντινών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here