Το παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ του 2027 θα γίνει στο Κατάρ

0
16

Στο Κατάρ διεξήχθη πρόσφατα το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ποδόσφαιρο, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στο μπάσκετ, μέσα στα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, η FIBA προχώρησε επίσημα στην ανάθεση της διοργάωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ του 2027 στο Κατάρ.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, σχολίασε: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Ομοσπονδία του Κατάρ για την επιτυχημένη υποψηφιότητά της και είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η διοργάνωση θα είναι μία από τις υψηλότερου επιπέδου που έχουν γίνει ποτέ, εντός κι εκτός γηπέδου.

Είναι επίσης σημαντικό ότι τη διοργάνωση αναλαμβάνει μία πολύ καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα που έχει πολύ σημαντικές επιδόσεις σε μία ευρεία γκάμα αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίων πρωταθλημάτων, κυπέλλων και πολλών άλλων κορυφαίων Ολυμπιακών σπορ.

Επιπλέον, το γεγονός ότι θα έχουμε όλες, και τις 32 ομάδες στην ίδια πόλη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα παρουαιάασει μία μοναδική ευκαιρία για τους φιλάθλους να προσαρμόσουν την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρακολουθώντας πολλά περισσότερα ματς δια ζώσης, συγκριτικά με κάθε άλλη παρόμοια διοργάνωση τα τελευταία 20 χρόνια. Πιστεύω ότι το 2027 η Ντόχα, θα είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για το κορυφαίο γεγονός της FIBA».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here