Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα

0
76

Το νέο πρόγραμμα των πανελληνίων πρωταθλημάτων και διασσυλογικών αγώνων για το καλοκαίρι του 2020 στον ελληνικό στίβο. Ο ΣΕΓΑΣ θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων μετακίνησης.

Στις 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθεί στην Πάτρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών το πρώτο μετά από την πανδημία του κορονοϊού.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη συνεδρίαση της Τετάρτης (20/5) επικύρωσε το αγωνιστικό του πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε με βάση τα νέα δεδομένα.

Διασυλλογικά πρωταθλήματα σε διπλάσιους από πέρυσι ομίλους, καθώς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα με περιορισμένο αριθμό αθλητών και αθλητριών για υγειονομικούς λόγους, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου πλάνου αγώνων της ομοσπονδίας για το καλοκαίρι του 2020. Οι φετινοί αγώνες θα διαφέρουν από αυτούς των προηγούμενων ετών, αποτέλεσμα της διαφορετικότητας που κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα της ζωής, τους τελευταίους μήνες.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ  αποφάσισε επίσης  την αύξηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό της κάλυψης εξόδων μετακίνησης των σωματείων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα

Ιούνιος
27 ή 28 Διασυλλογικοί Αγώνες Κ16

Ιούλιος
4 ή 5 Διασυλλογικοί Αγώνες Κ18
11-12 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Αγιος Κοσμάς- 2 όμιλοι, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Πάτρα)
18-19 Διασυλλογικοί Αγώνες Α/Γ
25-26 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (Λάρισα)

Αύγουστος
1-2 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 (Ιωάννινα)
8-9 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ και Α/Γ Κ23 (Πάτρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here