Το πλάνο της Πρέμιερ Λιγκ για να ολοκληρωθεί η σεζόν

0
18

Οι ιθύνοντες της Premier League έχουν εκπονήσει ένα πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος εντός του Ιουνίου. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των “Times“, στόχος των ανθρώπων της Λίγκας είναι το πρωτάθλημα να αρχίσει ξανά στις 8 Ιουνίου, ύστερα από δύο εβδομάδες προπονήσεων/προετοιμασίας, και τα τελειώσει στις 27 Ιουλίου.

Ουσιαστικά, μέσα σε διάστημα 50 ημερών, οι ομάδες της Premier League καλούνται να δώσουν τους εναπομείναντες αγώνες για πρωτάθλημα, FA Cup και League Cup, αφού στη συνέχεια και συγκεκριμένα εντός του Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ωστόσο, στόχος των διοικούντων την Premier League είναι η νέα σεζόν να εκκινήσει στις 22 Αυγούστου προκειμένου να μην παρουσιαστεί πρόβλημα με τις ημερομηνίες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ειδικά από την στιγμή που το προσεχές καλοκαίρι θα διεξαχθεί και το Euro 2020.

Είναι βέβαιο πως οι άνθρωποι της Λίγκας θα δώσουν τεράστια μάχη προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, αφού σε διαφορετική περίπτωση η οικονομική ζημιά για τις ομάδες του Νησιού θα είναι ανυπολόγιστη. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί ομαλά το πρωτάθλημα θα πρέπει να βρεθεί μία λύση με τα μαζικά τεστ διάγνωσης του κορονοϊού, με το σχέδιο να αναφέρει πως στα γήπεδα μπορούν να βρίσκονται συνολικά έως 400 άτομα, αρκεί να είναι αρνητικά στον ιό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here