Το Euro 2020 πάει για τον Δεκέμβριο

0
7

Την ερχόμενη Τρίτη, η UEFA θα αποφασίσει εάν θα μεταθέσει το EURO, με το βασικό σενάριο να το στέλνει για χειμώνα, ώστε να πάρουν χρόνο και να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι οι εγχώριες Λίγκες.

Η Premier League αναβλήθηκε με το που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό οι Μίκελ Αρτέτα και Κάλουμ Χάντσον-Οντόι. Η πρώτη απόφαση για να σταματήσει η εξάπλωση του Covid-19 έκλεισε τα αγγλικά γήπεδα έως τις 3 Απριλίου. Μόνο που τώρα μένει να αποφασιστεί τι θα γίνει από εκεί και έπειτα κι αυτό μάλλον θα συμβεί την ερχόμενη Τρίτη.

Νωρίτερα, την ίδια μέρα, θα έχει παρθεί λογικά η απόφαση από την UEFA για το εάν θα διεξαχθεί κανονικά το EURO ή εάν θα μετατεθεί για τον Δεκέμβριο- που σύμφωνα με την “Telegraph” είναι το νέο σενάριο με την μεγαλύτερη πιθανότητα- ή το επόμενο καλοκαίρι. Στην περίπτωση που αναβληθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι Αγγλοι, αλλά και όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους έως και τον Ιούλιο, καθώς θα έχουν απελευθερωθεί οι διαθέσιμες ημερομηνίες (σ.σ.: στις 12 Ιουλίου προγραμματισμένος ο τελικός του EURO).

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here