Τρίτη θητεία για τον Σάκη Σκρέκα στα Μετέωρα

0
63

Ο Σάκης Σκρέκας είναι ένας ποδοσφαιριστής που η ποδοσφαιρική του μοίρα είναι άρτια συνδεδεμένη με την ομάδα των Μετεώρων. Όταν υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός οι σχέσεις μένουν ανεξίτηλες μέσα στον χρόνο και βγαίνουν στην επιφάνεια όταν υπάρχει αυτό που λέγεται ως η κατάλληλη στιγμή.

Ο πατέρας του Σάκη Σκρέκα, Παύλος είχε αγωνιστεί σε παλαιότερες εποχές με την ομάδα των Μετεώρων και οι παλαιοί φίλαθλοι της ομάδας τον θυμούνται ακόμα και σήμερα, είναι κι αυτό ένα στοιχείο στο οποίο έχει παίξει ρόλο ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν για αρκετά χρόνια.

Ο Σάκης Σκρέκας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους μικρούς του ΑΟ Τρίκαλα και γρήγορα προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα με την οποία αγωνίστηκε στην επαγγελματική Γ’ Εθνική.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά πάλι στον ΑΟ Τρίκαλα και την σεζόν 2007-2008 ήταν στον Πυρσό Γρεβενών με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου Γρεβενών στην Δ’ Εθνική και την αγωνιστική περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στον Εθνικό Βράχο Καστρακίου.

Την αγωνιστική περίοδο 2010-11 αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα των Μετεώρων στην χρονιά που υποβιβάστηκε από την Δ’ Εθνική.

Την επόμενη σεζόν με τα Μετέωρα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής και το καλοκαίρι του 2012 ήταν μέλος της πενταμελής επιτροπής από την πλευρά των ποδοσφαιριστών που είχαν αναλάβει την διοίκηση της ομάδας για να συμμετάσχει στην Δ’ Εθνική.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στον Άρη Περιστέρας για να επιστρέψει στα Μετέωρα και πάλι το καλοκαίρι του 2014.

Μετά από τρία χρόνια στην Καλαμπακιώτικη ομάδα αποχώρησε και τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στην Φήκη, την οποία βοήθησε να ανεβεί στην Γ’ Εθνική, αλλά και να παραμείνει εκεί.

Φέτος επιστρέφει στα Μετέωρα για μία τρίτη θητεία και φυσικά θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here