Τρίτη συνεργασία ανάμεσα στα Μετέωρα και τον Παναγιώτη Αυγέρο

0
50

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του Παναγιώτη Αυγέρου ανήκει στα Μετέωρα όπου εκτός από το ρόλο του ποδοσφαιριστή έχει παίξει κι άλλους ρόλους κατά το παρελθόν. Από σήμερα μέρος τρίτο στην σύνδεση του ΑΣ Μετέωρα και τον Παναγιώτη Αυγέρο.

Η πρώτη του θητεία διήρκεσε 6 χρόνια, η δεύτερη 2 και η τρίτη μόλις ξεκίνησε.

Ο Παναγιώτης Αυγέρος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία 1 και στη συνέχεια πήγε στα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού. Αν και ήταν ένας από αυτούς που ξεχώρισαν κατά την εκεί παραμονή του έμεινε ελεύθερος και συνέχισε στον Πανιώνιο. Εκεί με πρόταση του τότε προπονητής Έβαντ Λίνεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε η συμμετοχή του στο Κορωπί και την επαγγελματική Γ’ Εθνική, στην συνέχεια αν και είχε συμφωνήσει με τον Κεραυνό Κερατέας (επίσης ομάδας Γ’ Εθνικής) το καλοκαίρι του 2007 πήγε στα Τρίκαλα, στην συνέχεια αγωνίστηκε και πάλι στο Κορωπί κι από το καλοκαίρι του 2010 ανήκε στα Μετέωρα. Το καλοκαίρι του 2012 ήταν μέλος της πενταμελής επιτροπής από την πλευρά των ποδοσφαιριστών που ουσιαστικά άσκησαν την διοίκηση για να κατεβεί η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το καλοκαίρι του 2016 μεταγράφηκε στην Κρύα Βρύση και το καλοκαίρι του 2017 επέστρεψε στα Μετέωρα. Το 2019 πήγε στο Καστράκι και φέτος επιστρέφει και πάλι στα κιτρινο-μπλέ.

Διατέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός στην ομάδα των Μετεώρων με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2012 και του 2017, κατέκτησε το κύπελλο το 2014 και το 2018.

Με την Κρύα Βρύση κατέκτησε την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΤ το 2017, ενώ με το Καστράκι κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που διακόπηκε στην 24η αγωνιστική την περίοδο 2019-20, ενώ πέρυσι ήταν στην πρώτη θέση τη στιγμή που και πάλι διακόπηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here