Φίλιππος Κεραμάς: τα Μετέωρα αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα

0
174

Ο Φίλιππος Κεραμάς έχει γράψει την δική του ποδοσφαιρική ιστορία στο τοπικό κι όχι μόνο ποδόσφαιρο και πλέον θα φορέσει την φανέλα των Μετεώρων για τέταρτη διαφορετική περίοδο.

Την πρώτη ήταν από το 2008 ως τον Ιανουάριο του 2010, τη δεύτερη ήταν από το καλοκαίρι του 2010 ως το καλοκαίρι του 2011, την τρίτη από το 2013 ως το 2015 και η τέταρτη περίοδος ξεκινά τώρα.

Το sportskalampaka επικοινώνησε με τον Φίλιππο Κεραμά ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στα Μετέωρα.

Αναλυτικά η μίνι-συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πως αποφάσισες να επιστρέψεις φέτος στα Μετέωρα;

Στο μυαλό μου υπήρχε η σκέψη να επιστρέψω κάποια στιγμή στα Μετέωρα και πλέον ήταν η κατάλληλη στιγμή αφού πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ζω μόνιμα εδώ στην Καλαμπάκα. Θέλω όμως να διευκρινίσω ότι επιστρέφω με σκοπό να βοηθήσω όσο μπορώ δεδομένου ότι τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόμουν σε ομάδες που οι απαιτήσεις ήταν σαφώς λιγότερες. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ να ακολουθήσω τις δραστηριότητες της ομάδας κι άμα κριθεί ότι μπορώ, τότε θα βοηθήσω στη νέα προσπάθεια της ομάδας.

Παρακολουθούσες την πορεία τους τα προηγούμενα χρόνια;

Όποτε είχα την ευκαιρία παρακολούθησα αρκετά παιχνίδια τους, όχι όμως όσα θα ήθελα. Πάντως το καλό είναι ότι καταφέρνουν και στέκονται σε εθνική κατηγορία.

Πως αισθάνεται που θα φορέσεις και πάλι την φανέλα τους ύστερα από 5 χρόνια και πάλι;

Στα Μετέωρα έχω ζήσει μεγάλες στιγμές, έχω κατακτήσει πρωτάθλημα μαζί τους, έχω αγωνιστεί σε εθνικά πρωταθλήματα και γενικά όλες αυτές οι στιγμές αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Φιλοδοξίες στο ποδόσφαιρο συνεχίζουν να υπάρχουν;

Όπως ανέφερα και παραπάνω θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου και οι υποχρεώσεις μου, να βοηθήσω τα νέα παιδιά της ομάδας και γενικά να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο νέο οικοδόμημα του ΑΣ Μετέωρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here