Φλας μπακ σε αξέχαστες αναμετρήσεις

0
710

Σήμερα θα ταξιδέψουμε λίγο πίσω στο χρόνο, όχι πολύ μακριά, αλλά μέχρι το 2007, την αγωνιστική περίοδο 2007-08 όπου η Καλαμπάκα είχε τα σκήπτρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς εκείνη την σεζόν ο Εθνικός Καλαμπάκας πήρε το πρωτάθλημα κι ανέβηκε στην Δ’ Εθνική, ενώ τα Μετέωρα πήραν το κύπελλο.

Μάλιστα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, αλλά και τελικό κυπέλλου έχουν μείνει  αξέχαστες ως και σήμερα.

Η αρχή έγινε με το παιχνίδι στην Σαρακίνα όπου χρησιμοποιούσε ως έδρα ο Εθνικός τον Οκτώβριο του 2007 με τον τότε γηπεδούχο να κερδίζει 2-0 ύστερα από τέρματα του Λεάντρο και του Νίττα.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στον τελικό κυπέλλου την 25η Μαρτίου του 2008 όπου σ’ ένα αξέχαστο ματς το τρόπαιο κρίθηκε στην παράταση. Ο Εθνικός προηγήθηκε με τον Φασούλα στο 8′, τα Μετέωρα ισοφάρισαν με τον Ιακωβάκη στο 45′ και στο 53′ πήραν το προβάδισμα με τον Κεχαγιά. Ο Πρεκατές ισοφάρισε στο 95′ και στην παράταση τα Μετέωρα με γκολ του Ιακωβάκη στο 107′ πήραν το κύπελλο.

Το δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα έγινε 4 ημέρες μετά όπου τα Μετέωρα προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Μάριου Γραβάνη και Ιακωβάκη με τον Φασούλα να μειώνει στο τελικό 2-1.

Οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι από το trikalasportblogspot.com και οι άλλες δύο από το Kalabakacity.gr

Πάνω σειρά: Γιώργος Κεχαγιάς, Άκης Μητσιάδης, Γιώργος Ιακωβάκης, Θεόδωρος Σκούρας, Χρήστος Σίμος, Γιώργος Θώμος. Κάτω: Γιώργος Γκόβαρης, Μαν. Παπαγεωργόπουλος, Σοφοκλής Βουλόγκας, Στέλιος Τσιαντούλας, Νίκος Μανώλης.

Πάνω σειρά: Γιάννης Ράτζας, Μιχάλης Βάρας, Παν. Χαϊταλής, Χρήστος Πράπας, Σάκης Πρεκατές. Κάτω: Σωτήρης Φασούλας, Σάκης Χατζής, Δημήτρης Μπαμπανάτσας, Λεάντρο, Θεόδ. Στασαρέκος, Κώστας Νίττας.

Πάνω σειρά: Χρήστος Σίμος, Άκης Μητσιάδης, Σοφοκλής Βουλόγκας, Γιώργος Κεχαγιάς, Θεόδ. Σκούρας, Γιώργος Ιακωβάκης. Κάτω: Μάριος Γραβάνης, Γιώργος Γκόβαρης, Μαν. Παπαγεωργόπουλος, Νίκος Μανώλης, Στέλιος Τσιαντούλας.

Πάνω σειρά: Χρήστος Πράπας, Παναγιώτης Βλάχος, Παναγιώτης Χαϊταλής, Μιχάλης Βάρας, Σάκης Πρεκατές, Γιάννης Ράτζας. Κάτω: Δημήτρης Μπαμπανάτσας, Κώστας Νίττας, Θεόδ. Στασαρέκος, Σωτήρης Φασούλας, Σάκης Χατζής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here