Χρήστος Αυγέρος: “έχω εμπιστοσύνη στο υλικό που έχω στα χέρια μου”

0
95

Μετά το τέλος του αγώνα Μετέωρα-Βαλτινό ο προπονητής των Μετεώρων Χρήστος Αυγέρος έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Θα έλεγα ότι σήμερα ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε καλή απόδοση, δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών, αλλά σημειώσαμε μόλις δύο τέρματα. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα και το ματς στην συνέχεια έγινε ροντέο και πάλι. Αλλά ευτυχώς σήμερα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας είχαμε χάπι-έντ.

Ήμασταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς του ματς, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδράμε έτσι στα τελευταία λεπτά, μας πιάνει πανικός χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και σίγουρα αυτό πρέπει να διορθωθεί.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά αφού πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα κοιτάμε ότι καλό υπάρχει, για να γίνουμε καλύτεροι και δυνατότεροι. Υπάρχει όμως πλήρη εμπιστοσύνη στο υλικό που έχω στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι η δουλειά που γίνεται σιγά-σιγά αρχίζει να αποδίδει. Ήμαστε ήδη καλύτεροι αγωνιστική με αγωνιστική, όμως όταν κρατάμε χαμηλά το σκορ πάντα υπάρχει κίνδυνος να το πληρώνουμε. Αυτό θα το δουλέψουμε για να το αλλάξουμε”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here