Χρήστος Αυγέρος: “τα Μετέωρα βρίσκονται στον σωστό δρόμο”

0
84

Τα Μετέωρα έδωσαν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι την περασμένη Τρίτη όπου στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” αντιμετώπισαν την Εθνική Ενόπλων. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο έκαναν πολύ καλή εμφάνιση δείχνοντας αρκετές αρετές οι οποίες θα τους χρησιμεύσουν στο επερχόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα πάρουν μέρος.

Ο προπονητής τους Χρήστος Αυγέρος μίλησε αποκλειστικά στο sportskalampaka σε μία μίνι-συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και στην περίοδο της προετοιμασίας της ομάδας.

– Ποιες οι εντυπώσεις σου από το φιλικό απέναντι στην Εθνική Ενόπλων;

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι εξαιρετικό απ’ όλες τις πλευρές και πολύ υψηλών προδιαγραφών. Θεωρώ ότι ανταπεξέλθαμε κάτι παραπάνω από καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και παίκτες ανώτερων κατηγοριών. Έμεινα ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και μπορώ να πω ότι η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

– Τέτοιους είδους φιλικά είναι χρήσιμα;

Σίγουρα είναι πολύ χρήσιμα για την φιλοσοφία και την αντίληψη που έχουμε ως ομάδα. Βλέπεις τη δουλειά μέσα από τέτοια παιχνίδια που θες να φτάσεις. Μόνο καλό μας έκανε αυτό το φιλικό και τίποτα παραπέρα.

– Σε τι στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας;

Η ομάδα προχωράει ομαλά όσον αφορά την προετοιμασία της. Περάσαμε πλέον στο στάδιο των φιλικών αγώνων. Η ομάδα έχει μονταριστεί και το πρωτάθλημα είτε αρχίσει στις 9 Οκτωβρίου είτε στις 16 θα είναι έτοιμη σε όλους τους τομείς.

– Σε τι ποσοστό θα είναι έτοιμη η ομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος;

Θεωρώ ότι θα είμαστε σε καλό σημείο αν και θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και σίγουρα θα είμαστε πανέτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

– Το ρόστερ έχει κλείσει;

Ως ομάδα πάντα θα έχουμε ανοιχτές τις κεραίες για καλούς παίκτες κι αν βρεθεί κάτι καλό σίγουρα θα κάνουμε κίνηση. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το ρόστερ που έχω στην διάθεσή μου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here