Χρήστος Παπαευθυμίου: “με κέρδισαν οι άνθρωποι των Μετεώρων”

0
211

Ο Χρήστος Παπαευθυμίου είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία από τα ερασιτεχνικά γήπεδα όχι μόνο των Τρικάλων, αλλά και των εθνικών κατηγοριών.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία 1 και σε ηλικία 17 ετών αγωνίστηκε στον Αχιλλέα Μπάρας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά στις εξής ομάδες:  Καρυές – Καλύβια – Φλαμούλι – Πυργετός – ΑΟ Τρίκαλα – Καλύβια – Μετέωρα – Αγναντερό – Αγία Κυριακή – Αγναντερό.

Φέτος επέστρεψε στα Μετέωρα στα οποία θ’ αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του και σήμερα μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.

Το sportskalampaka επικοινώνησε μαζί του κι έχει τις πρώτες του δηλώσεις από τη στιγμή που μεταγράφηκε στην Καλαμπακιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά η  μίνι-συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να μεταγραφείς στην ομάδα των Μετεώρων;

– Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε από τις πρώτες επαφές ο προπονητής Νίκος Μανούρας, αλλά με κολάκεψε και το ενδιαφέρον από την πλευρά της Διοίκησης. Πριν δύο χρόνια είχα αγωνιστεί και πάλι στα Μετέωρα όταν είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα, μου άρεσε τότε το κλίμα στην ομάδα, ο κόσμος που ήταν κοντά της και οι αναμνήσεις ήταν αρκετά καλές, Πιστεύω να έχουμε μία καλή χρονιά, να πετύχουμε γρήγορα τον στόχο μας και να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα έχει έμπειρους και καλούς  παίκτες με μεγάλη αξία και νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά.

Ποια είναι η εικόνα που έχεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

– Δεν είναι  ίδιο όπως ήταν παλαιότερα, για παράδειγμα το 2015 όταν αγωνιζόμουν στον ΑΟ Τρίκαλα. Παραμένει όμως μια δυνατή κατηγορία στην οποία αγωνίζονται έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαροί οι οποίοι θέλουν να εξελιχθούν και να κάνουν το παραπέρα βήμα. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας θα έχει μια καλή χρονιά και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

– Αυτή τη στιγμή θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την νέα μου ομάδα και να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι τα Μετέωρα που διαχρονικά εκπροσωπεί το Νομό Τρικάλων στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Θα κάνω τα πάντα να τους δικαιώσω και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here