Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία των Μετεώρων

0
25

Τα Μετέωρα μετά το χθεσινό τους ρεπό επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Αυτό που καλούνται να κάνουν τόσο η τεχνική ηγεσία όσο και οι ποδοσφαιριστές είναι να αφήσουν το παιχνίδι με τον Θησέα Αγριάς πίσω τους και να εστιάσουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Απομένουν εκτός έδρας 4 παιχνίδια στα οποία τα Μετέωρα θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι ώστε να αντισταθμιστεί η απώλειες βαθμών που έχουν ειδικά αυτό το διάστημα στα εντός έδρας ματς. Σίγουρα όλα είναι δύσκολα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται.

Τα Μετέωρα πάντως την Τσαριτσάνη δεν την έχουν κερδίσει ως τώρα όσες φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπα μαζί της. Στον ίδιο όμιλο της τότε Δ’ Εθνικής είχαν βρεθεί και πάλι την αγωνιστική περίοδο 2010-11 τότε μάλιστα η ομάδα του Οικονόμου είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια και είχε πάρει την άνοδο για την τότε Γ’ Εθνική που ήταν επαγγελματική κατηγορία.

Στο παιχνίδι της Τσαριτσάνης τα Μετέωρα είχαν ηττηθεί με 1-0 και το είχαν δώσει στις αρχές του β’ γύρου, ενώ είχαν ηττηθεί και στο εντός έδρας και μάλιστα με 5-1. Ενώ και φέτος στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαν παραχωρήσει λευκή ισοπαλία.

Το καλό για τα Μετέωρα είναι όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο πάντα βρίσκουν τον τρόπο και αντιδρούν, το έχουν κάνει και παλαιότερες χρονιές, το έχουν κάνει αρκετές φορές και φέτος μέχρι τώρα. Αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και την Κυριακή, θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους κι αυτή τη φορά όλοι ελπίζουν να έχουν και την τύχη μαζί τους, κάτι που φέτος ελάχιστες φορές ήταν μαζί τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here