Χωρίς προβλήματα τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής

0
48

Τα Μετέωρα ολοκλήρωσαν με την τελευταία τους προπόνηση που έγινε σήμερα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου, την προετοιμασία τους για το δύσκολο όσο και κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Δία Δίου.

Το παιχνίδι αυτό θα γίνει για την 12η αγωνιστική και είναι από τα πλέον κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια και για τις δύο ομάδες.

Τα Μετέωρα προέρχονται από συγκομιδή 4 βαθμών στα δύο τελευταία τους παιχνίδια, μια συγκομιδή η οποία ναι μεν είναι καλή, αλλά δεν έφτανε καθώς είναι ακόμα κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η προπόνηση σήμερα είχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό με τον προπονητή Νίκο Μανούρα να εστιάζει σε κάποιες βελτιώσεις που θέλει να περάσει όσον αφορά την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι αυτό.

Ο Δίας Δίου να σημειώσουμε ότι προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον Αλμυρό, αλλά μέσα στο γήπεδό του δεν παύει να είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος και δύσκολος αντίπαλος.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα θέλει να περάσει με επιτυχία το δύσκολο αυτό τεστ και να της δοθεί η ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου να πετύχει ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Ποταμιά ώστε με την έναρξη του δευτέρου γύρου να κάνει την αντεπίθεσή της για να σταθεροποιηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Βέβαια αυτό που προτρέχει είναι το παιχνίδι της Κυριακής και ο προπονητής θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεσή τους, αφού η τιμωρία του Κατσαντώνη και του Τσιαντούλα έληξε και πλέον μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Σήμερα ο προπονητής των Μετεώρων Νίκος Μανούρας είχε και την ονομαστική εορτή και μάλιστα κέρασε και γλυκά τους παίκτες, αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. που ήταν παρόντα κατά την διάρκεια της προπόνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here