Ήττα με παράπονα για τα Μετέωρα με 0-1 από τον Πιερικό

0
261

Τα Μετέωρα έπαιξαν στα ίσα τον Πιερικό, αλλά δυστυχώς γνώρισαν την ήττα με 0-1 σε παιγνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα Μετέωρα για ένα ακόμη παιγνίδι πραγματοποίησαν καλή σχετικά εμφάνιση, στάθηκαν αρκετά καλά απέναντι στους πρωτοπόρους κι αν δεν υπήρχε αυτή η φάση στην οποία ο Πιερικός σκόραρε, τότε αυτά θα ήταν η ομάδα που θα δικαιούνταν τη νίκη.

Όσον αφορά το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημειώθηκε στο 70′ με μακρινό σουτ του Μακρή, σε μία φάση που ίσως κάποιος παίκτης του Πιερικού που ήταν σε θέση οφ-σάιντ να την επηρέαζε. Ο διαιτητής σε πρώτη φάση έδειξε σέντρα, μετά πήγε στον αρμόδιο βοηθό, φάνηκε ότι θα το ακυρώσει, αλλά μετά από 3-4 λεπτά διαβουλεύσεων, έδειξε σέντρα και πάλι.

Ως τότε τα Μετέωρα δεν είχαν κινδυνεύσει ιδιαίτερα σ’ ένα παιγνίδι που είχε ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις, μάλιστα μέχρι τότε τις καλύτερες στιγμές τις είχαν οι γηπεδούχοι.

Τα Μετέωρα και πάλι έμειναν με τις εντυπώσεις, αλλά το καλό είναι ότι δείχνουν από παιγνίδι σε παιγνίδι πολύ καλύτερη εικόνα, αυτό που μένει είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν στην παραμονή. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και με μία-δύο σερί επιτυχίες τα πάντα αλλάζουν.

Το φιλμ του αγώνα

4′ Ο Τσιαντούλας μπήκε αφύλαχτος στη μεγάλη περιοχή κι έκανε το πλασέ για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γουναρίδη.

17′ Φάουλ του Μακρή, ο Τοπουζλής δεν έδιωξε όπως θα ήθελε, πλασέ του Μπενίσκου, έδιωξαν πάνω από την γραμμή οι αμυντικοί των Μετεώρων.

27′ Ατομική προσπάθεια και σουτ του Παπαδόπουλου, απόκρουσε σωτήρια ο Τοπουζλής.

29′ Σουτ του Ιωάννου, πέρασε άουτ.

33′ Μακρινό σουτ του Πολυζόπουλου, απόκρουσε ο Γουναρίδης.

59′ Σέντρα του Τσιαντούλα, πλασέ του Πολυζόπουλου, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

70′ Σουτ του Μακρή έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία του Τοπουζλή και το γκολ κατακυρώθηκε με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω.

Κακή η διαιτησία του Τσιμεντερίδη, που είχε βοηθούς τους Μπαλιάκα και Πραχάλη της ΕΠΣ Κοζάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ: Τοπουζλής, Γεωργάκης, Δάσσιος, Κατσαντώνης, Λουκάς, Φωτίκας, Περέιρα, Πολυζόπουλος, Νικλητσιώτης (74′ Χριστοδουλόπουλος), Τσιαντούλας, Ιωάννου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Ρογγόπης, Τακίδης, Μακρής, Μηλιώτης (56′ Δημηρτζόγλου), Μπενίσκος (94′ Χαρτσιάς), Σαχινίδης, Κριεμάλντι (56′ Κόλα), Παπαδόπουλος (67′ Ιβανίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here