ΑΕΚ-Ολυμπιακός: οι αποστολές των ομάδων για το αυριανό παιχνίδι

0
28

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι από την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ αύριο θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν τις αποστολές τους. Οι Καλαμπακιώτες άσοι Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού και Χρήστος Αλμπάνης της ΑΕΚ είναι μέλη των αποστολών για το αυριανό παιχνίδι.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Νασίμ Χνιντ ένιωσε μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Παουλίνιο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Κώστας Φορτούνης και Ρούμπεν Σεμέδο.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Βινάγκρε, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Ντρέγκερ, Χασάν και Μπρούνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here