ΑΣ Μετέωρα: ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Νίκο Σαμούτη

0
38

ΑΣ Μετέωρα

Ανακοίνωση

Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του ποδοσφαιριστή Νίκου Σαμούτη ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της ακαδημίας μας. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η καριέρα του

Ο Νίκος Σαμούτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία των Μετεώρων και μάλιστα ήταν μέλος της παιδικής ομάδας που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Αμέσως μετά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα με την οποία συμμετείχε σε πολλά παιχνίδια. Μάλιστα στον τελικό του 2014 με τον Αχιλλέα Μπάρας είχε σημειώσει το δεύτερο γκολ στη νίκη 3-0 των Μετεώρων, ενώ είχε σκοράρει και στο παιχνίδι με την Ένωση Σπερχειάδας/Μακρακώμης στο κύπελλο ερασιτεχνών εκείνης της σεζόν.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ19 του ΑΟ Τρίκαλα, αμέσως μετά επέστρεψε στα Μετέωρα και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018, μετά αγωνίστηκε στην Κρύα Βρύση, στο Καστράκι κι από τον Ιανουάριο του 2020 είναι και πάλι στην ομάδα των Μετεώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here