ΑΣ Μετέωρα: δελτίο τύπου για την εγγραφή στο μητρώο

0
69

• ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

Χρήσιμα συμπεράσματα και πολύ θετικά σημάδια για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας βγήκαν από το σημερινό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Α.Ε. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ.

• ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Επόμενη φιλική αναμέτρηση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. όπου ο Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ θα υποδεχθεί τον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Β. Καρακίτσιος».

• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ Γ.Γ.Α.

Συνεχίζει δυναμικά την προετοιμασία του ο Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ και το πρόσημο της προσπάθειας ως τώρα είναι θετικό, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και διοικητικό επίπεδο.

Μάλιστα, για να ενημερώσουμε και το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας, ο Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υποβολή αίτησης εγγραφής της ομάδας στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Σε όλη τη διαδικασία βοήθησε νομικά ο δικηγόρος κ. Λαγούδης υποβάλλοντας την αίτηση η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο συνημμένο print screen από την ηλεκτρονική διαδικασία εγγραφής της ομάδας, έχει ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά (δλδ. έχει καταβληθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για τη διαδικασία) και το μόνο που εκκρεμεί από τη Γ.Γ.Α. είναι ένας αγωνιστικός έλεγχος για τον προπονητή.

Επίσης στα τμήματα των Ακαδημιών συνεχίζονται οι εγγραφές με άκρως ικανοποιητική την προσέλευση των παιδιών.

Γενικότερα υπάρχει ευρωστία και θετικό κλίμα σε όλες τις τάξεις της ομάδας, η οποία δηλώνει πανέτοιμη για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Εκ της Διοικήσεως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here