ΑΣ Μετέωρα: ο απόηχος των πρώτων 4 αγωνιστικών

0
57

Τα Μετέωρα στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος και ύστερα από 4 αγωνιστικές δεν έχουν κανένα βαθμό. Τα παιχνίδια που έχουν δώσει όμως είναι 3 αφού στο μεταξύ έκαναν και το ρεπό τους.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα έχασε και τα τρία παιχνίδια με 1-0 κάτι που αποτελεί ένα σπάνιο στατιστικό κομμάτι. Κι αν προσθέσουμε και τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια με Ατρόμητο Παλαμά και ΑΕ Καρίτσας στα πρόσφατα δηλαδή 5 παιχνίδια το σκορ ήταν 1-0. Στο ένα υπέρ και στα τέσσερα κατά.

Κι όμως τα Μετέωρα θα μπορούσαν να μην είχαν δεχθεί καμία ήττα στο πρωτάθλημα και να είχαν κάποιους βαθμούς. Δυστυχώς όμως υπήρχαν αποφάσεις διαιτητών εις βάρος τους που έκριναν το πρώτο και τρίτο παιχνίδι, ενώ το δεύτερο η ήττα ήρθε ύστερα από ένα μακρινό σουτ και χωρίς να κινδυνέψουν καν με κάποια μεγάλη φάση από πλευράς γηπεδούχων.

Επίσης οι καθαρές φάσεις που έχουν γίνει εις βάρος των Μετεώρων και στα τρία παιχνίδια είναι ελάχιστες.

Από την άλλη πλευρά το επιθετικό πρόβλημα είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή καθώς σε τρία παιχνίδια δεν έχουν σκοράρει, ενώ και στα φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Γ’ Εθνικής σκόραραν μόνο στα παιχνίδια με τη Φήκη και τον Ατρόμητο Παλαμά τα οποία και κέρδισαν με 1-0.

Στο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων υπήρχε και δοκάρι, αλλά και καθαρές φάσεις, στο ματς με τον Εθνικό Κεραμιδίου δεν υπήρχε καμία ευκαιρία, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Δία, ενώ υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες, τα τελειώματα δεν ήταν εύστοχα.

Τι θέλουμε να αναφέρουμε με τα παραπάνω; Ότι κανένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει στην 4η αγωνιστική ακόμη κι αν μία ομάδα δεν έχει ούτε ένα βαθμό. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρεθούν τρόποι η ομάδα να σκοράρει. Κάτι τέτοιο είχε παρατηρηθεί και πέρυσι με συνέπεια να χάνονται βαθμοί.

Και είναι κρίμα για μια ομάδα να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο, να μην κινδυνεύει η εστία της και να μην μπορεί να σκοράρει και να πάρει βαθμούς, βαθμούς που ίσως της αναλογούν.

Από εκεί και πέρα τα Μετέωρα σήμερα είχαν κανονικά προπόνηση όπως κάθε Δευτέρα, ενώ αύριο δεν θα υπάρξει ρεπό αλλά κανονική προπόνηση και το ρεπό θα μεταφερθεί για την Τετάρτη που είναι η αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος για την 5η αγωνιστική τα Μετέωρα είναι να αντιμετωπίσουν την Κοζάνη η οποία όμως λόγω του lockdown που υπάρχει στο νομό Κοζάνης στις τελευταίες δύο αγωνιστικές δεν έχει αγωνιστεί. Αν αλλάξει κάτι ή όχι αυτό θα φανεί την Τετάρτη όταν η ΕΠΟ ορίζει τα παιχνίδια του εκάστοτε Σαββατοκύριακου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here