ΑΣ Μετέωρα: ο Χρήστος Αυγέρος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή

0
120

ΑΣ Μετέωρα

Ανακοίνωση

Ο ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία για συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Αυγέρο. Ο Χρήστος Αυγέρος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις τάξεις της ομάδας και πλέον αναλαμβάνει το τιμόνι της. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στην αυριανή συνέντευξη τύπου.

Η σχέση του Χρήστου Αυγέρου με τα Μετέωρα

Η καριέρα του Χρήστου Αυγέρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ΑΣ Μετέωρα. Μεταγράφηκε ως ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 κι από τότε με εξαίρεση μία σεζόν που αγωνίστηκε στον Άρη Περιστέρας ήταν στα Μετέωρα είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως προπονητής, συνεργάτης του προπονητή, αλλά και υπεύθυνος της Ακαδημίας.

Αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής στα Μετέωρα από το 2005 μέχρι το 2012. Η καλύτερή του χρονιά ήταν την σεζόν 2008-09 όπου ήταν από τους πλέον βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος μάλιστα ως δεξιός οπισθοφύλακας, ενώ η κανονική του θέση ήταν μεσοεπιθετικός. Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα όλοι μιλούσαν για το ταλέντο του, αλλά ένα τροχαίο ατύχημα τον πήγε αρκετά πίσω και δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε.

Την αγωνιστική περίοδο 2011-12 ήταν συνεργάτης του Χρήστου Αντωνίου και την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Άρη Περιστέρας βοηθώντας τον να μείνει στην κατηγορία.

Την διετία 2013-15 ήταν συνεργάτης του Γιώργου Βακουφτσή, ενώ την σεζόν 2015-16 ξεκίνησε ως συνεργάτης του Βασίλη Γκούμπλια και μετά την αποχώρησή του τον Δεκέμβριο του 2015 παρέμεινε ως πρώτος προπονητής ως το τέλος εκείνης της σεζόν.

Στην συνέχεια ήταν προπονητής στην Ακαδημία, ενώ την διετία 2017-19 ήταν συνεργάτης πρώτα του Θεόδωρου Καραγιάννη, στην συνέχεια του Γιώργου Βακουφτσή κι αμέσως μετά του Γιώργου Τσουκαλίδη.

Την σεζόν 2019-20 ήταν προπονητής της Κ16 των Μετεώρων και πέρυσι εκτός από προπονητής στην Κ16 ήταν συνεργάτης του Γιώργου Ράτζα.

Πλέον αναλαμβάνει από την αρχή της χρονιάς ως πρώτος προπονητής σε μία δύσκολη χρονιά για την ομάδα η οποία προέρχεται από υποβιβασμό, αλλά καθώς ξέρει πρόσωπα και πράγματα όπως και τα αποδυτήρια της στο χέρι του είναι να τα καταφέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here