ΑΣ Μετέωρα: πρώτη φορά ξεκίνημα με 2 στα 2 εκτός έδρας

0
52

Τα Μετέωρα ξεκίνησαν την φετινή τους προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων με στόχο να πρωταγωνιστήσουν και να δίνουν χαρά στους φιλάθλους τους.

Το ξεκίνημά τους αν κι έδειχνε δύσκολο, τελικά η Καλαμπακιώτικη ομάδα παίζοντας όπως έπρεπε κατάφερε να πετύχει δύο σερί εκτός έδρας νίκες.

Κάτι τέτοιο ακόμη και στατιστικά είναι δύσκολο, ακόμα και στα τοπικά πρωταθλήματα. Δύο σερί νίκες δηλαδή είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Ο Νίκος Αγγελάκης και οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω σ’ αυτό το δύσκολο ξεκίνημα και τα Μετέωρα πέρασαν μέσα από δύο δύσκολες έδρες χωρίς να έχουν καμία απώλεια.

Μάλιστα το να ξεκινήσουν με δύο σερί εκτός έδρας νίκες είναι κάτι που το πετυχαίνουν για πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία τους. Άλλωστε είναι πολύ δύσκολο και μόνο να κληρωθεί μία ομάδα για δύο σερί εκτός έδρας ματς στην αρχή του κάθε πρωταθλήματος. Είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια.

Στο παρελθόν άλλες δύο φορές έχει συμβεί αυτό.

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στην Γ’ Εθνική όταν τα Μετέωρα την πρώτη αγωνιστική νίκησαν εκτός έδρας τον Αστέρα Ιτέας με 2-0, ενώ την 2η αγωνιστική είχαν ηττηθεί στον Βόλο από τον Ολυμπιακό με 2-0.

Ξεκίνημα με δύο εκτός έδρας ματς είχαν και την αγωνιστική περίοδο 200-01 όταν την πρώτη αγωνιστική είχαν φέρει 0-0 στους Ταξιάρχες, ενώ την δεύτερη είχαν νικήσει την Δήμητρα στην Μπαλκούρα με 2-0.

Συνοπτικά τα εκτός έδρας ξεκινήματα:

2021-22: Άγιος Οικουμένιος-Μετέωρα 0-2, Πρίνος-Μετέωρα 1-2

2018-19: Αστέρας Ιτέας-Μετέωρα 0-2, Ολυμπιακός Β.-Μετέωρα 2-0

2000-01: Ταξιάρχες-Μετέωρα 0-0, Δήμητρα-Μετέωρα 0-2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here