ΑΣ Μετέωρα: ρεπό το Σάββατο, την Τρίτη με Καστράκι

0
64

Τα Μετέωρα για την 15η αγωνιστική του β’ ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα γίνει το Σάββατο 11 Μαρτίου δεν θ’ αγωνιστούν καθώς έχουν ρεπό.

Την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική κατά την οποία τα Μετέωρα θ’ αναμετρηθούν με το Καστράκι στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικές. Ενώ 4 μέρες αργότερα θα υποδεχθούν τον Πορταϊκό στο ντέρμπι κορυφή του β’ ομίλου.

Ουσιαστικά μέσα σε 4 ημέρες τα Μετέωρα θα κληθούν να δώσουν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στα οποία θα προσπαθήσουν να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται για να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα Μετέωρα προπονήθηκαν σήμερα υπό τις οδηγίες του Νίκου Αγγελάκη ο οποίος τους μίλησε για το παιχνίδι με τα Σαράγια δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη-πρόκριση που πήραν μέσα σε μία δύσκολη έδρα.

Από εκεί και πέρα η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί το Σάββατο, την Κυριακή θα υπάρχει ρεπό και την Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί ενόψει του αγώνα της επόμενης Τρίτης.

Τα Μετέωρα λοιπόν μετά την πρόκρισή τους στο κύπελλο και μετά από έναν περίπου μήνα χωρίς επίσημα παιχνίδια μπαίνουν πλέον σε μία σημαντική περίοδο αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here