Αύριο το κρίσιμο ματς των Μετεώρων με τον Θησέα Αγριάς

0
30

Τα Μετέωρα δίνουν ένα από τα κρισιμότερα φετινά τους παιχνίδια αύριο όπου στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” θα υποδεχθούν τον Θησέα Αγριάς για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα που στο δεύτερο γύρο τα πάει πολύ καλύτερα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου γύρου έχει ως στόχο να κερδίσει όλα τα εντός έδρας ματς ως το τέλος του πρωταθλήματος και αν τα καταφέρει τότε πιθανότατα να παραμείνει στην κατηγορία.

Το αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς η ομάδα του Θησέα βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από συνεχόμενες επιτυχίες. Μάλιστα την περασμένη Κυριακή νίκησε εκτός έδρας τον Διγενή Νεοχωρίου με 2-1, ενώ την Τετάρτη νίκησε εκτός έδρας και πάλι με 1-0 την Ακρόπολη Σέσκλου και πέρασε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τα Μετέωρα από την πλευρά τους προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν εκτός έδρας με 2-0 από τον Ατρόμητο Παλαμά και βρίσκονται αυτή τη στιγμή κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα στο αυριανό παιχνίδι πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον τρόπο με τον οποίο θα φτάσει στη νίκη και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Ο Θησέας ναι μεν είναι ψηλά στην βαθμολογία, αλλά τα Μετέωρα και με τους άλλους πρωτοπόρους τα πήγαν καλά φέτος αφού τόσο απέναντι στον Πιερικό, τον Ηρακλή Λάρισας, αλλά και την Καρίτσα οι εμφανίσεις τους ήταν αρκετά καλές.

Ο Νίκος Μανούρας που προετοίμασε όλη την εβδομάδα όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα του δεν θα έχει αύριο στην διάθεσή του τον Τσιαντούλα ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής. Επίσης είδε με χαρά να επιστρέφει στις προπονήσεις ο Ανδρέας Γεωργάκης ο οποίος μάλλον θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με την Τσαριτσάνη εκτός έδρας.

Διαιτητής θα είναι ο Τσέτσιλας με βοηθούς τους Δρουδάκη και Τέγο της ΕΠΣ Γρεβενών και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15.00

Δυναμικό παρόν από τους φιλάθλους

Στο παιχνίδι αυτό αναμένεται οι φίλαθλοι να είναι περισσότεροι σε σχέση με άλλα φετινά εντός έδρας παιχνίδια καθώς η ομάδα των Τρικάλων αγωνίστηκε σήμερα, ενώ και οι Καλαμπακιώτικες ομάδες με εξαίρεση την Τζούρτζια, της Β’ Ερασιτεχνικής, που έχει αγωνιστική εκείνη την ώρα δεν θα αγωνιστούν αφού έχουν αντιπάλους που δεν κατεβαίνουν στα παιχνίδια. Βέβαια πέρα από αυτά οι φίλαθλοι των Μετεώρων ξέρουν να συμπαραστέκονται στην ομάδα τους όταν υπάρχουν κρίσιμα βαθμολογικά παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here